info@elmag.si
Nazaj

ELMAG -komprimiran zraka, tehnologija varjenja, mehanska obdelava kovin, preoblikovanje kovin, stroji in orodja za razrez in vrtanje kamna, elektro agregati, polnilci, starterji

ELMAG je veletrgovsko prodjetje s širokim asortimanom proizvodov na področjih: Tehnologija komprimiranega zraka Tehnologija varjenja Mehanska obdelava kovin Preoblikovanje kovin Stroji in orodja za razrez in vrtanje kamna Elektro agregati , polnilci, starterji

Praznimo skladišče - odprodaja zalog

Ker se zmerja kakšni izdelki zaležijo ali pa so rabljeni, malo poškodovani od tranporta (poškodba v laku), ... smo vam te izdelke zbrali v letaku, ki se stalno ažurira.
Seveda smo dodali POSEBNE cene. 

Vendar ne pozabite - dokler zaloga traja !

Tukaj je link do letaka - AŽURIRA SE DNEVNO !:
ELMAG - aktualna odprodaja

ELMAG aktualna odprodaja


Aktualna ponudba julij-oktober 2022
Pripravili smo akcijski katalog za poletni in jesenski čas. namenili smo ga obrti in industriji, zato smo vanj vključili izdelke, ki so potrebni v vsaki proizvodnji. Tako boste v njem našli krožne žage, tračne žage, hidravlične delavniške stiskalnice, zobniške vrtalne stroje, kombinirane kolutne brusilnike, indukcijske grelce, varilne maske Optrel, kompresorje, navijalce za vodovodno cev, navijalce za trak električnega pastirja, paletni viličar, varilne aparate, elektro agregate, žago za kamen, žago za opeko, vibro ploščo, žabo za nabijanje,....POZOR ponudba velja samo dokler zaloga traja !

Prenesite si Akcisjski letak Aktualna ponudba julij-oktober 2022PONUDBA ZA OBRT IN INDUSTRIJO 2022

Najnovejši 268 stranski katalog vsebuje številne TOP- proizvode z optimalnim razmerjem cena-kvaliteta in visokimi ELMAG-servisom. V njem najdete naše najbolj prodajane izdelke za obrt in industijo.

Tukaj si prenesite svoj katalog:
ELMAG - Ponudba za obrt in industrijo 2022

ELMAG ponudba za obrt in industrijo 2022


Pridobite z ELMAG 2-letno garancijo
ali pa jo podaljšajte na 3 leta s spletno registracijo na

www.elmag.si/3leta

3 leta elmag garancijePowered by Qality - Powered by PeopleELMAG na FACEBOOKU

ELMAG na facebooku

NEWS-BLOG

ELMAG news-blog

Telefon: +386 (0)2 62 11 666 | info@elmag.si
Pogoji poslovanja | O piškotkih | O nas | Iskanje | Mobilni prikaz
© 2012 www.elmag.si | Izdelava Madison Systems